Paardensportcentrum Wennekers

Baan reserveren (voor instructeurs)

Over ons

Onder de rook van Amsterdam en op de rand van het Amsterdamse Bos ligt Paardensportcentrum Wennekers. Een paarden pensionstal waar alle facetten van de paardensport beoefend kunnen worden. Van dressuur tot springen en van western tot de mensport. Een eigen ruiterpad leidt ongestoord direct naar het Amsterdamse Bos voor kilometers lange buitenritten.

Het complex is gevestigd op een terrein van 38 hectare groot. Door deze enorme ruimte kunnen wij voor een groot aantal paarden een unieke plek creëren. Voor vrijwel alle paarden hebben wij bijvoorbeeld een privé landje! Wij willen paarden en pony's de mogelijkheid bieden om ongestoord van de weidegang te kunnen genieten. Daarbij willen we dat de ruiter ten alle tijden directe toegang heeft tot een zeer ruime accommodatie. Dit kan de ruiter in volledige vrijheid doen, zonder bemoeiënis van derden.

De actieve rijvereniging organiseert maandelijks KNHS spring- en dressuurwedstrijden op alle niveaus.

Uw paard stallen op Stal Wennekers is helemaal niet duur. Al vanaf € 265,- per maand kunt u uw paard stallen en heeft u toegang tot alle accommodatie. Deze prijs is zelfs inclusief fourage en ruw- en krachtvoer!

Verder hebben we nog:

  • Een gezellige bar.
  • Afspuitplaatsen (binnen en buiten) met warm en koud water.
  • Een solarium voor het soepel houden van de spieren van uw paard.
  • De mogelijkheid om uw trailer te plaatsen.
  • Ruime parkeergelegenheid.

Voor meer informatie kunt u altijd mailen, bellen of faxen.