Paardensportcentrum Wennekers

Baan reserveren (voor instructeurs)

Uncategorised

Agenda

Voor de agenda van Stal Wennekers verwijzen wij u graag door naar onze Facebook evenementen-pagina.

Barbonnen

Voor uw gemak bieden wij vanaf 1 oktober de volgende betalingsopties: 

  • Contant
  • Pinnen
  • Incasso
  • Prepaid

Bij pinnen of contant dient u direct af te rekenen of als u de kantine verlaat. Bonnen kunnen niet meer de volgende dag afgerekend worden. Vindt u het vervelend of lastig om telkens contant geld of een pinpas bij u te dragen? Dan bieden we de mogelijkheid om op rekening te bestellen.

Wij serveren alleen op rekening als u een doorlopende machtiging voor incasso afgeeft. Wij incasseren het openstaande bedrag dan 1 keer per maand (rond de 27e). We incasseren alleen rekeningen die langer dan 7 dagen open staan. U kunt tussentijds dus ook uw rekening in de bar betalen (contant of pin). Maar een doorlopende machtiging is ten alle tijden vereist om op rekening te kunnen bestellen.

Wilt u geen machtiging voor incasso afgeven en toch niet iedere dag af hoeven rekenen? Dan kan dat alleen nog door vooruit te betalen. U stort een bedrag bij ons (contant of pin) en vervolgens kunt u bestellen totdat het tegoed op is.


Dummy

.

Contact

Paardensportcentrum Wennekers

Mr. Jac. Takkade 21
1432 CB Aalsmeer

Telefoon: 0297-363718
Mobiel: 06-22835538
Fax: 0297-363198
E-mail: info@stalwennekers.nl

Onze locatie op Google Maps: klik hier.

 

 

 

 

 

 

 

Routebeschrijving

Vanuit Amsterdam (ringweg A10)

Vanaf Amsterdam ringweg A10 rijdt u als volgt: A10 richting Den Haag, deze snelweg gaat over in de A4 richting Den Haag, vervolgens gaat u de A9 richting Utrecht – Amstelveen op. Rijdend op de A9 is de eerste afslag Aalsmeer. Deze neemt u. Onderaan gaat u bij de stoplichten linksaf. Bij het volgende stoplicht (bij de rotonde) gaat u rechtsaf en vervolgens bij de tweede stoplichten linksaf (over een ophaalbrug). Bij de rotonde rechtsaf en meteen weer rechts. Hier begint de Mr. Jac. Takkade. Het bord ‘doodlopend’ kunt u negeren. U draait vanzelf met de weg mee naar links. Deze weg rijdt u door tot het over gaat in een fietspad. Hier ziet u aan uw linkerhand Stal Wennekers.

Vanuit richting Den Haag (A4) en komend vanaf Haarlem (A9)

Vanaf Den Haag volgt u de A4 richting Amsterdam. Na de Schipholtunnel gaat u de A9 richting Utrecht – Amstelveen op. Rijdend op de A9 is de eerste afslag Aalsmeer. Deze neemt u. Onderaan gaat u bij de stoplichten linksaf. Bij het volgende stoplicht (bij de rotonde) gaat u rechtsaf en vervolgens bij de tweede stoplichten linksaf (over een ophaalbrug). Bij de rotonde rechtsaf en meteen weer rechts. Hier begint de Mr. Jac. Takkade. Het bord ‘doodlopend’ kunt u negeren. U draait vanzelf met de weg mee naar links. Deze weg rijdt u door tot het over gaat in een fietspad. Hier ziet u aan uw linkerhand Stal Wennekers.

Vanuit richting Utrecht (A2)

Rijdend over de A2 richting Amsterdam gaat u voorbij Abcoude de A9 richting Amstelveen, Schiphol, Haarlem op. Na het Shell pompstation volgt afslag Aalsmeer, Schiphol lang parkeren. Deze neemt u. Bij de rotonde rechtdoor en bij de volgende rotonde (met stoplichten) ook rechtdoor en vervolgens bij de tweede stoplichten linksaf (over een ophaalbrug). Bij de rotonde rechtsaf en meteen weer rechts. Hier begint de Mr. Jac. Takkade. Het bord ‘doodlopend’ kunt u negeren. U draait vanzelf met de weg mee naar links. Deze weg rijdt u door tot het over gaat in een fietspad. Hier ziet u aan uw linkerhand Stal Wennekers.


Heeft u een klacht?

Gebruik dan het onderstaande klachtenformulier.

Klachtenformulier

Uw naam: *
Uw telefoonnummer: *
Uw e-mailadres: *
Ik heb een klacht over: *
Omschrijving van uw klacht: *


Geschiedenis

Het landgoed Goosen
Zo heet de plek waar Stal Wennekers is gevestigd. Het landgoed Goosen is in het bezit gekomen van de familie Wennekers in 1956. Dit was toen een grasland bedrijf. De vader van Jos Wennekers heeft er toen een akkerbouw bedrijf van gemaakt met wat koeien, varkens en schapen. Het was een zogenoemd ‘gemengd bedrijf’. Dit ging niet zonder slag of stoot. Met geleend geld gingen ze aan slag en met 10 jonge kinderen was dat heel hard werken.

In 1968 is na een noodlottig ongeval de vader van Jos Wennekers overleden. Hierdoor kwam Jos op 19-jarige leeftijd aan het roer van Stal Wennekers. Hij zat toen op de landbouwschool. Jos had een grote interesse voor landbouw en veeteelt. Dit uitte zich in het fokken van vleeskoeien en het telen van aardappels, bieten en granen. Al snel deden de eerste paarden hun intrede op de stal. Zodoende bouwde Jos de eerste paardenboxen. Met een achtergrond als landbouwkundige, veehouder en de ervaring van alles in eigen beheer bouwen, had hij een goede basis om een professionele paardenpensionstal te creëren.

Dit is niet zonder diverse moeilijkheden en tegenwerking gegaan van de omgeving. Het verlenen van vergunningen en de daarbij behorende bestemming van het gebied is ook niet makkelijk gegaan. Het is aan zijn sterke doorzettingsvermogen te danken dat Stal Wennekers nu bestaat. Hij had een visie dat mensen de paardensport in grote vrijheid moeten kunnen beoefenen. Zodoende kan er op stal alle takken van de paardensport en –recreatie beoefend worden.

Jos Wennekers is ook bijzonder trots op zijn drie zonen Menno, Leander en Niels die van jongs af aan mee hebben geholpen in het bedrijf. Dit heeft er toe geleid dat Menno en later Niels nu alweer jaren lang samen met Jos Stal Wennekers leiden. Ook Leander heeft een grote liefde voor paardrijden en dat is voor Jos ook een grote voldoening. De partners van Jos, Menno en Niels zijn, hoe kan het ook anders, grote paardenliefhebbers. Ook zij zijn werkzaam of actief betrokken op het bedrijf en dat is voor Stal Wennekers een grote aanwinst.

Door onze rijke kennis op gebied van stallenbouw en graslandbeheer kunnen we het welzijn van de paarden dan ook garanderen. De gehele ruwvoeder winning hebben we zelf in de hand en kunnen daardoor dan ook het hele jaar door de paarden van het beste ruwvoer voorzien. De ruime opzet van het terrein biedt voor veel paarden meer dan genoeg ruimte om met het paard te recreëren, te beweiden of te trainen. Kortom: een optimale paardenervaring. Dit willen we in de toekomst alleen nog maar nog verder perfectioneren. Wij nodigen dan ook iedereen met interesse voor paarden uit om ons eens te bezoeken.

Stal Wennekers