HOEFSMEDEN

We hebben op onze accomodatie speciale plek gecreëerd voor het beslaan en bekappen van de paarden. Bijna dagelijks zijn er ervaren hoefsmeden aanwezig op ons terrein.

DIERENARTS

Op het terrein van Stal Wennekers is een dierenartspraktijk. Deze heeft dagelijks spreekuur. Super makkelijk en laagdrempelig om even langs te gaan!
De praktijk is van Jurgen Welmers en heeft de naam ‘Paardenpraktijk Stal Wennekers’ aangenomen. De praktijk is echter geen onderdeel van de pensionstal. Je bent dan ook vrij om een andere dierenarts ter hand te nemen.

Wel hebben we een nauwe samenwerking met de praktijk, bijvoorbeeld voor wormbestrijding en voor de controle van nieuwe paarden die op stal aankomen op o.a. besmettelijke ziektes.

Telefoon: 06 1022 8014

Website van Jurgen Welmers

WINKEL

Op ons terrein is Ruitersportzaak De Ruiterzolder gevestigd. De openingstijden en een deel van hun assortiment zijn te vinden op hun website.

Telefoon: 020 496 73 55

Website van De Ruiterzolder

INSTRUCTEURS

Stal Wennekers geeft zelf geen paardensport instructie. Maar er zijn vele instructeurs in allerlei disciplines die regelmatig les geven op Stal Wennekers. Hierdoor ben je volledig vrij in het kiezen van een instructeur.

Heb je een eigen gediplomeerd instructeur, dan kun je diegene meenemen naar stal. Meldt diegene wel bij ons aan, zodat wij er voor kunnen zorgen dat hij/zij een instructiemoment kan reserveren in een van onze rijbanen.

Er zijn geen groepslessen. Daarnaast zijn rijbanen voor andere ruiters nooit gesloten.

BUITENZETTEN & MOLENSERVICE

Op Stal Wennekers zijn er meerdere mensen actief die voor paardeigenaren paarden op het land, paddock of molen zetten. Deze werken voor zichzelf. De afspraken met hen maak je dan ook buiten ons om (net als bijvoorbeeld hoefsmeden en dierenartsen).

Een prijsindicatie voor het gebruik van deze service:
Paard in de molen en weer op stal (maandag t/m vrijdag): €55,- per maand.
Paard naar het land of paddock en later weer op stal (maandag t/m vrijdag): €60,- per maand.

Exacte tarieven kunnen iets afwijken, afhankelijk van de buitenzetter, meer of minder dagen, weekend, extra services, etc.