Paardensportcentrum Wennekers

Slide 1

Baan reserveren (voor instructeurs)

Stallen

Op het complex is verschillende pensionstalling mogelijk. De stallen variëren in grootte van pony stallen tot grote luxe stallen met eigen zadelkamer. We hebben vol pension en doe-het- zelf stallen.

De stallen worden drie maal per week uitgemest en iedere dag bijgestrooid. Standaard staan de paarden op stro. Op verzoek is het ook mogelijk om uw paard op houtmot of vlas te stallen. Wij voeren de paarden vier maal per dag: twee maal kuilhooi en twee maal bix/krachtvoer. Wij voeren de Basis-Sport brok van Vente Diervoeding. Al het hooi dat wij voeren, winnen wij zelf. Gedurende de zomermaanden controleren wij het gras als het nog op het weiland staat. Zodoende kunnen we het ideale maaimoment bepalen. Hierdoor is het hooi optimaal geschikt voor paarden. Ook laten wij het gewonnen hooi nog eens door BLGG AgroXpertus testen.

Bij iedere stal hoort een grote zadelkast om spullen zoals zadels etc. op te bergen. Veel stallen hebben een zadelkast in de stal.

Bij de stalhuur zit het gebruik van alle accommodatie inbegrepen (met uitzondering van de stapmolens). Ook kunt u uw paard op het (gemeenschappelijke) land zetten. De merries en ruinen hebben beide een eigen land.

Foto's stallen


 

Foto's uitloopstallen